Dead Pony Tattoo

Szia, Üdvözöllek! Álmos Alex vagyok. Történetünk 2016-ra nyúlik vissza, amikor megszületett az igény egy nagyobb tetováló szalon létrehozására. Én már előtte is tetováltam, leginkább Európát járva, illetve itthon egy kisebb üzletben dolgozva. Orsival 2017-ben nyitottunk meg szalonunkat a Dead Pony Tattoo- t ami azóta már önálló életet él. Létrehoztuk ezt az oldalt és egyben egy rendszert is a vendégek részére a gördülékeny kommunikációért. A 2000-es években tetoválókról kialakult rossz sztereotípiákat mi a művészet vasöklével igyekszünk szétverni. Egy teljes kartetoválásra mi „nagy mű”- ként tekintünk és a vendégünk igényei szerint készítjük el a végleges tervet. Egyértelmű mi is pénzért dolgozunk, ez nem egy állszent bemutatkozó! Mi hivatásszerűen-megszállottan tetoválunk és természetesen ebből élünk, de itt leszögezném ebből és –ezért- élünk. Mint családi vállalkozás működünk és nem is szeretnénk ipari méreteket ölteni. Említést érdemel ugyanúgy: egy kis tetoválásra egy jelentőségteljes szimbólumként tekintünk. Szeretjük, ha bizalmat kapunk, „elszabadulhatunk” és vihetünk kreativitást a munkáinkba. Igyekszünk minden lehetőséget megragadni, hogy határainkat feszegetve újra és újra szintet léphessünk szakmailag. Újabb mérföldkő volt 2 évvel ezelőtt, Magyarországon a jelenleg legelismertebb, Minősített Tetováló oklevéllel illettek szakmai munkásságomért.

Realisztikus

Illusztratív

Absztrakt

Kicsi tetoválások

Egyedit terveztetnél?

Hosszú éveken keresztül pislogtunk mennyi embernek van szüksége javításra, takarásra vagy csak hogy kicsit korszerűbb legyen a régi tetkója, így már évekkel ezelőtt szakosodtunk ezekre a dolgokra. Folyamatosan fejlesztjük a technikánkat, hogyan tudjuk a lehetetlent is eltüntetni, vagy javítani. A „lehetetlen” kategória egy kihívás, szoros együttműködést követel tőlünk és a vendégtől is, de jelentem rendelkezünk lézeres eltávolítóval is, hogy könnyítsük a folyamatot és ne szülessen többé takarás takarásának a takarása… Erről bővebben személyesen! Orsi az absztrakt- vízfestékes –  vonalas, mintákat kultiválja, szereti a színeket, ha fröcsög a festék és kicsit ki lehet lépni a valóságból egy ábrázoláson keresztül. Én magam a részletgazdag, realizmusban találtam meg magam, szeretek mindent kidolgozni aprólékosan, mondhatni én vagyok az aki reggeltől estig egy munkával ül a székben. Ne feledkezzünk meg legifjabb-legcukibb és szuperlelkes tagunkról, Dóriról aki sziporkázva vár mindenkit aki szeretne egy szép feliratozást, vagy egy lelkiismeretesen elkészített finom kistetkót. Ingyenes parkolóhellyel várunk Kistarcsán az Oázis üzletház első emeletén, egy tágas, fényes és nyugodt helyen, a helyen ahol mi magunkra találtunk és reméljük te is magadra találsz! Nem szaporítom tovább a szót, köszönöm, hogy elolvastad, várunk szeretettel!

Tetoválóink

Alex

Namaste!
Álmos Alex vagyok, festő és tetováló. 2014 végén kezdetem el tetoválni autodidakta módon. A művészet mindig közel állt hozzám; szobrászként végeztem így korábban is kacsingattam a tetoválás felé, elvégre rengeteget rajzoltam és a mai napig a rabja vagyok. Nagyon szeretek mondanivalót, spirituszt közölni a munkáimmal, festők munkáit feldolgozni. A realizmus és a fantasy világát érzem legközelebb magamhoz, amikor a valóság kezd elmozdulni valami más felé. Rajzokat és festményeket is készítek rendelésre, de leginkább szenvedélyből. Az elmélyülés állapotát találtam meg a hivatásomban, az elcsendesedést, amikor lélek és nem az elme alkot.

Orsi

Sziasztok!
Orsi vagyok, 3 éve kezdődött a tetoválással a kapcsolatom, amikor megismertem Álmos Alexet! Az adminisztrációval és recepciós munkával csöppentem a tetoválás világába. Saját magam kibontakozása egy éve kezdődött, amikor megfogtam a tetováló gépet! Mondhatni végig jártam az utam teljesen az alapoktól. Ennek köszönhetően tudom, mire van szüksége a vendégnek, a kollégáimnak; szerves része vagyok a szalon vérkeringésének. Teendőim mellett a rajzolásnak és nagy szerelmemnek a festészetnek élek. Tetoválásokban a line-art, dotwork, minimál stílus áll hozzám a legközelebb. Ezekben a stílusokban szeretnék elmélyülni és tökéjre fejleszteni a tudásomat. Keress bizalommal, ha szeretnél egy Orsolyás tetoválást!

Ajánlatkérés

    Elérhetőségeink

    Kistarcsa, Hunyadi u. 1-1. Emelet, 2143

    Email: deadponytattoo@gmail.com