Orsi


 

Sziasztok!

Orsi vagyok, 3 éve kezdődött a tetoválással a kapcsolatom, amikor megismertem Álmos Alexet!  Az adminisztrációval és recepciós munkával csöppentem a tetoválás világába. Saját magam kibontakozása egy éve kezdődött, amikor megfogtam a tetováló gépet! Mondhatni végig jártam az utam teljesen az alapoktól. Ennek köszönhetően tudom, mire van szüksége a vendégnek, a kollégáimnak; szerves része vagyok a szalon vérkeringésének. Teendőim mellett a rajzolásnak és nagy szerelmemnek a festészetnek élek. Tetoválásokban a line-art, dotwork, minimál stílus áll hozzám a legközelebb. Ezekben a stílusokban szeretnék elmélyülni és tökéjre fejleszteni a tudásomat. Keress bizalommal, ha szeretnél egy Orsolyás tetoválást!

Ajánlatkérés

Kérjük, hogy NE freemail.hu vagy citromail.hu-s, hanem gmail.com-os e-mail címet adj meg, mert más szolgáltatók, nem tudják kézbesíteni a válaszainkat.
(Szeretnénk a legjobb szolgáltatást adni, a legpontosabb árajánlattal, ezért fontos a kívánságaid pontos megértése. Ezt legtöbbször jobban át tudjuk beszélni telefonon.)