Szia, Üdvözöllek! Álmos Alex vagyok. Történetünk 2016-ra nyúlik vissza, amikor megszületett az igény egy nagyobb tetováló szalon létrehozására. Én már előtte is tetováltam, leginkább Európát járva, illetve itthon egy kisebb üzletben dolgozva. Orsival 2017-ben nyitottunk meg szalonunkat a Dead Pony Tattoo- t ami azóta már önálló életet él. Létrehoztuk ezt az oldalt és egyben egy rendszert is a vendégek részére a gördülékeny kommunikációért. A 2000-es években tetoválókról kialakult rossz sztereotípiákat mi a művészet vasöklével igyekszünk szétverni. Egy teljes kartetoválásra mi „nagy mű”- ként tekintünk és a vendégünk igényei szerint készítjük el a végleges tervet. Egyértelmű mi is pénzért dolgozunk, ez nem egy állszent bemutatkozó! Mi hivatásszerűen-megszállottan tetoválunk és természetesen ebből élünk, de itt leszögezném ebből és –ezért- élünk. Mint családi vállalkozás működünk és nem is szeretnénk ipari méreteket ölteni. Említést érdemel ugyanúgy: egy kis tetoválásra egy jelentőségteljes szimbólumként tekintünk. Szeretjük, ha bizalmat kapunk, „elszabadulhatunk” és vihetünk kreativitást a munkáinkba. Igyekszünk minden lehetőséget megragadni, hogy határainkat feszegetve újra és újra szintet léphessünk szakmailag. Újabb mérföldkő volt 2 évvel ezelőtt, Magyarországon a jelenleg legelismertebb, Minősített Tetováló oklevéllel illettek szakmai munkásságomért.

Elkészített tetoválás

Szakmában eltöltött év

Országban tetoválás

Alex munkái

Egyedit terveztetnél?

Értékeléseink

Bence MihályBence Mihály
10:39 29 Sep 22
Dóri eszméletlenül tehetséges művész, elsőre tökéletesen le tudta fordítani a vágyaim egy menő tetkóra. 😍😍 Szuper a hangulat is a szalonban, csak ajánlani tudom!
Viktória PálinkásViktória Pálinkás
20:44 23 Sep 22
Orsinak arany kezei vannak, csodálatos tetoválásokat varázsolt már nekem, és mindig aligvárom hogy újra mehessek☺️Ahogy én azt az első alkalommal is mondtam, kikapcsolódni mentem oda és ez mindig így is történt. Imádok a szalonba járni, engem teljesen megvettek.
Endre PásztorEndre Pásztor
16:51 23 Sep 22
Mindenkinek ajánlom a CSAPATOT, akinek nem mindegy mit lát élete végéig! Orsi! Köszönöm, hogy a megunt 20 éves tetkómat átültetted 2022-be! Imádom!!!
Timea TrencsenyiTimea Trencsenyi
12:04 23 Sep 22
Profi csapat, remek hangulat!Orisnál már 4 tetoválásom készült, amiket imádok. Mindnekinek ajánlom, aki tetoválást szeretne, mert tényleg profi a csapat. Különböző stílusokban dolgoznak így biztos megtalálod a megfelelő tetoválót az elképzeléseid megvalósításához 😉
js_loader

Életképek a szaloból

Ajánlatkérés

  Elérhetőségeink

  Kistarcsa, Hunyadi u. 1-1. Emelet, 2143

  Email: deadponytattoo@gmail.com

   

  További munkáink

  Egyedit terveztetnél?