Gyakran Ismételt Kérdések

Kedves tintások és érdeklődők, szeretnénk válaszolni, néhány gyakran felmerülő kérdésre:
– Végleges IDŐPONTot, foglaló adása után írunk be minden vendégünknek. Miután itt az oldalon üzenetváltásban, vagy telefonon egyeztettünk, egy személyes találkozó alkalmával fixálunk mindent, illetve pontos méretet veszünk a mintáról is.
-A FOGLALÓ összege 5-10.000ft, a munka méretétől függően, amiről nyilatkozatot írunk és nyugtát is kaptok. Ez az összeg már beleszámít a tetoválás árába!
-Fontos tudnod: a foglaló jogi természeténél fogva, -megerősítésként szolgál, hogy számíthatunk a megjelenésedre- és nem visszatérítendő. Egyszerűbben fogalmazva: nem azért kérünk pénzt, hogy rohanjunk elkölteni amiért nem végeztünk munkát és nem is azért kérünk pénzt, hogy azt bármikor kivehesd, elvégre rengeteg intézmény született erre a célra (Bank). A foglaló a teljes összeg egy részét képezi, amit egy komoly elhatározással rendelkező vendég azért fizet ki előre, hogy jelezze szándékát: “igen én többször átgondoltam és 120%-ig szeretném ezt a tetkót!” – Ő jön.
-Fontos a vendég részéről az elhatározás és a magabiztosság, az Ő és a mi érdekünkben is! Rendkívüli esetekben pl. baleset, műtét stb. ha valós(!) a vendég állítása, nyilván megértően kezeljük a történtet, visszajár a foglaló, vagy új időpontot keresünk, ugyanez a helyzet, ha minimum 4 munkanappal az időpontod előtt lemondod-áthelyezed az időpontod.
– Sajnos a “temetésen voltam” már gyenge kifogás is lehet, ugyanis (részvétünk, DE) az ilyen sajnálatos események előre meghatározott időponthoz vannak kötve, így rendelkezésre áll idő mindenki számára, hogy közölje a meg nem jelenését. Természetesen ez nagyon ritka a valóságban, ámbár ha annyi ember elhunyt volna már, ahányszor ezzel érveltünk (kamuztunk) akkor kihalt volna Magyarország. Csapatunk beszédes és barátságos társaság, nem hideg, hanem baráti empatikus viszonyt igyekszünk kialakítani a vendégekkel. Ugyanis ha érezzük-értjük a vendéget, érezni és érteni fogjuk mi az amit szeretne magán viselni, így megtaláljuk szíve vágyát és az idő is jó hangulatban telik. Mindenki hozzáállása számít! 🙂
-A tetoválás TERVEZÉSe és a tervezés ára a tetoválóval megbeszéltek szerint fizetendő. Fontos, a tervezéseket, a kész-hozott mintákhoz képest nagyobb határidővel vállaljuk a háttérmunkának köszönhetően.
-A TETOVÁLÁS ÁRA a minta méretétől, helyétől és bonyolultságától függ. Ebből kifolyólag két azonos méretű tetoválásnak is lehet eltérő az ára. A minimum ár 8000ft. Nagyobb méretű folytatásos munkáknál a tetoválás 4 vagy több órás beülésenként készül a vendég igényei alapján.
Mire van szükségünk-szükséged a tetkódhoz!?
Mikor megkeresel minket és tetoválást szeretnél van néhány dolog ami elengedhetetlen számunkra, ahhoz, hogy bármiben is segíteni tudjunk:
– TETOVÁLÁS TÉMÁJA. Támaszd alá vizuálisan. Amíg nem látjuk az elképzelést kép formájában, nem tudjuk igazán mi az amit szeretnél. Érts jól kérlek, egy line art (vonalrajz) rózsa, vagy egy színes fotó realisztikus rózsa elkészítése között igen nagy a különbség 🙂
-TETOVÁLÁS MÉRETE és helye. Melyik testfelület ez egyértelmű. A méretet határold be kérlek cm-ben, vagy legalább “tenyérnyi” “féltenyérnyi” megközelítésben. Reméljük, nem fog senki megharagudni, de nem tudjuk mekkorák a különböző telefonok méretei 🙂
– Ha tervezni szeretnél szükségünk van tőled több képre, még akkor is ha irányadó. Tisztában kell lennünk az ízléseddel, mi az a képi világ, az a stílus ami kedves számodra.
-TAKARÁSos munkákról feltétlen szükségünk van jó minőségű fotóra, a jelenlegi állapotról. Ebből is csak arra tudunk következtetni, mennyire komoly a dolog. Utána mindenképp meg kell néznünk személyesen is. És tudnod, kell a takarás “macerás” tud lenni, mivel lehet, kompromisszumot kell kötnöd különböző színekkel, formai megoldásokkal, hogy menteni tudjuk a dolgot.
Dead Pony Tattoo – Álmos Alex tetováló

Ajánlatkérés