Tetoválás Árak

Hogyan számolunk?

Bővebben

Minden kedves érdeklődőtől néhány képet vagy szemléltető fotót kérünk az elképzeléséről még akkor is ha csak irányadó, ugyanis rengeteg stílusban választható tetoválás, készíthető el akár ugyanaz a téma és igen nagy lehet a különbség az elkészítés idejében. Pl. Egy realisztikus-fényképszerű és linework – avagy vonalakból álló tetoválás elkészítési ideje azonos méret mellett is több órában különbözhet! Ezért nem lehet egységessé tenni a tetoválás árát. És ez a legfontosabb dolog amiért képet-méretet kérünk tőletek: hogy pontos, korrekt árajánlatot tudjunk adni. Mi nem a levegőbe beszélünk.

Összefoglalva

Üzletünkben egyedi áron tetoválunk, ami a mintával arányos árazást jelent. A tetkó árát a méret, kiválasztott testfelület és a minta összetettsége alapján tudjuk pontosan megállapítani. Nagyobb méretű tetoválásoknál 4 órás beülésekre bontva tetoválunk. A minimál árunk 8.000Ft amibe kicsi tetkók már beleférnek és nem csak vendégcsalogatónak van feltüntetve! A 4órás beülés 25 és 50.000Ft között alakul tetoválótól függően.

Foglaló

Fontos tudnod: a foglaló jogi természeténél fogva, -megerősítésként szolgál, hogy számíthatunk a megjelenésedre- nem visszatérítendő. A foglaló összege 5-10.000ft, a munka méretétől függően, amiről nyilatkozatot írunk és nyugtát is kaptok. Ez az összeg már beleszámít a tetoválás árába!

Tervezés

A tetoválás tervezése és a tervezés ára a tetoválóval megbeszéltek szerint fizetendő.  A tervet, a lefoglalt időpont előtti héten mutatjuk be.

Levelezés

Nem kell napokat várnod a válaszra! Legalább két tetoválónk kezeli a levelezést, (vasárnapokat leszámítva) nem maradsz válasz nélkül ezt garantáljuk! 

Ajánlatkérés

Kérjük, hogy NE freemail.hu vagy citromail.hu-s, hanem gmail.com-os e-mail címet adj meg, mert más szolgáltatók, nem tudják kézbesíteni a válaszainkat.
(Szeretnénk a legjobb szolgáltatást adni, a legpontosabb árajánlattal, ezért fontos a kívánságaid pontos megértése. Ezt legtöbbször jobban át tudjuk beszélni telefonon.)